Te koop: "Jacky Jac Twize", 2015 AQHA merrie

Voor "Jacky Jac Twize" ben ik op zoek naar een goede plek!

"Jacky" is een Quarter Horse merrie van 2015 uit "Peppys T Donna" (Teedona step), door "Jamanicinjac Twize" (Jac Pic a Nic). Deze bloedlijnen maken haar atletisch gebouwd en lenig in haar bewegingen. Ze heeft een lief en zachtaardig karakter en wil graag bij je komen. Haar stokmaat is 1,52 m. Jacky is recent bij mij gekomen om beleerd te worden en heeft daarmee ruim de tijd gehad om te groeien en sterk te worden. Ze is gestart met rijden onder het zadel in juni 2019 en wordt doorlopend getraind. Met rijden is ze kalm en heeft een ruime beweging. Ze heeft geen moeite met obstakels in de bak zoals balkjes, pionnen e.d. Ze heeft de aanleg om een leuke allrounder of amateur reiner te worden in het westernrijden, die ook graag een keer buiten gaat rijden.

Jacky heeft een goede professionele basis in het rijden waar je op verder kunt bouwen in haar carrière onder het zadel. 5 panel test N/N. Bij aankoop zijn klinische en röntgenologische keuring mogelijk (k.k).

Een video van Jacky is hier te bekijken: Video

Voor meer informatie of bezichtiging neem gerust contact op!

 

Natuurlijke producten voor uw dier.Logoshopfinal

 

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe webshop zodat u straks gemakkelijk producten kunt bestellen!

Heeft u nu al iets nodig? Naturologic is al geruime tijd dealer/leverancier van o.a. Phytonics, Puur, CD-Vet, Bach, Marstall, VSM, Kruidentincturen en meer. 

Naturologic is niet enkel leverancier maar kan u gericht en inhoudelijk advies geven over de producten. Ze zijn een verlengstuk van de dienstverlening.

Producten en Marstall paarden voeders zijn nog steeds telefonisch te bestellen, kunnen verstuurd worden of zijn af te halen.

Cookies

Naturologic gebruikt Cookies, voor het verbeteren van de dienstverlening. Dank!