100 3735

GEZONDHEID?

Heeft uw paard last van gezondheidsklachten die maar lastig op te lossen lijken? Misschien spelen deze klachten al langer en zijn dus chronisch? Wellicht is er een “milde” bekende afwijking in de gezondheid maar kan er regulier niks aan veranderd worden? Of heeft uw dier “vage klachten”, is niet helemaal gezond maar ook niet echt ziek?

Bij Natuurgeneeskunde wordt er een combinatie gemaakt van verschillende natuurlijke therapieën om de gezondheid te verbeteren, te herstellen of te handhaven. Bijvoorbeeld: Homeopathie, Fythotherapie, massagevormen en meer. Deze worden middels een gerichte werkwijze en systematiek bij elkaar gebracht.

Hoewel Naturologic zich in het verleden altijd gericht heeft op zowel kleine huisdieren als paarden, wordt er op het moment vooral gespecialiseerd op paarden.  

THEORIE

rond boek

Hoe werkt het? De visie achter het samenbrengen van verschillende therapieén

Lees meer

Consult

consult

Hoe verloopt een Natuurgeneeskundig consult, praktische werkwijze.
 

Lees meer

Therapieën

flesjesrond

 De verschillende therapieén die bij Natuurgeneeskunde voor paarden gebruikt worden.

Lees meer

Vragen

faq

FAQ over Natuurgeneeskunde. Misschien staat uw vraag er ook bij?
 

Lees meer

Disclaimer

Omdat we graag duidelijk zijn over wat we wel en niet kunnen, en zijn:
Natuurgeneeskunde is geen vervanging voor erkende medische zorg van een dierenarts. We spreken dan ook van een uitgebreid gezondheidsadvies. Bij een ernstige medische situatie of levensbedreigende situatie raadpleegd u een dierenarts. Bij twijfel verwijst Naturologic u door.
De therapeuten bij Naturologic zijn paraveterinair en geen dierenarts. Uitvoering van het advies dient dan ook in overleg en onder toezicht van een dierenarts te geschieden. De cliënt dient zelf zorg te dragen voor overleg, contact en toezicht van een bevoegd dierenarts.
Meer weten? Zie de algemene voorwaarden of neem contact op.

 algemene voorwaarden

Cookies

Naturologic gebruikt Cookies, voor het verbeteren van de dienstverlening. Dank!